Al 50 jaar staat MACC, met een team van 200 personen in Frankrijk, Spanje, Italië, Groot-Brittannië en België, bekend op alle Europese werven dankzij zijngele en groene kleuren en zijn mascotte.

MACC wordt erkend door de vakmannen uit de bouwsector als een onderneming met sterke waarden, die innoverende, solide en nuttige producten op de markt brengt, aangezien ze ontstaan zijn uit een samenwerking met de vakmannen zelf.

De nieuwe productideeën of de verbetering van bestaande producten ontstaan dus uit specifieke behoeftes van onze klanten in of door studies uitgevoerd op werven of zelfstandige uitvinders.

De gemeenschappelijke doelstelling hierbij is om het dagelijkse werk van de vakman in de bouwsector te vereenvoudigen en te vergemakkelijken.

Vervolgens worden de producten gemaakt volgens bepaalde specificaties om aan de meest strikte eisen te voldoen.

De meeste producten zijn gepatenteerd door MACC en worden streng gecontroleerd om een perfecte kwaliteit te garanderen.

 

De producten worden direct en uitsluitend door exclusieve vertegenwoordigers gecommercialiseerd (een honderdtal in Europa). Zij bezoeken elke dag, met hun speciaal uitgerust demonstratievoertuig, vakmannen uit de bouwsector.

Zo verwezenlijken 110 verkopers jaarlijks ongeveer 160.000 bezoeken.

Dit verkoopsteam onderhoudt met zijn klanten een echte partner-relatie om zo de beste adviezen en service te kunnen bieden.

 

De MACC-handdruk: een Europese taal.

 

Elk jaar opnieuw bevestigt deze handdruk het vertrouwen tussen de vakman en zijn MACC-verkoper, een echte adviseur.Contacteer ons voor meer informatie !